Правила в'їзду до Йорданії під час пандемії COVID-19

Назад

 

Шановні пасажири, хочемо звернути Вашу увагу на оновлені правила в’їзду в Йорданію та в Україну при поверненні з Йорданії під час пандемії COVID-19.

Пасажири, які в’їжджають в Йорданію і раніше до цього відвідували Індію (45 і менше днів тому), навіть при наявності негативного тесту, повинні знаходитись на 14 денному карантині за свій рахунок по прильоту до Йорданії.

В'їзд до Йорданії дозволено за певних умов:

Для реєстрації на рейс кожен пассажир повинен надати:
-Негативний ПЛР тест, зроблений не пізніше ніж за 72 години до вильоту з першого аеропорту посадки;
-QR-код про оплату повторного ПЛР тесту, який буде зроблений після прильоту до Йорданії. Для цього потрібно буде пройти реєстрацію і оплатити тест на наступному сайті: Queen Alia International Airport – Amman (AMM)
-Встановлений додаток (AMAN Mobile App.)
-ПЛР-тест не потрібен дітям віком до 5 років.
-Будь-який пасажир, який надає сфальсифіковану або неправильну інформацію, підлягає штрафу в розмірі 10 000 JOD (14000 дол. США).
-По прильоту до Йорданії, в аеропорту, вас направлять на здачу повторного тесту і після цього, ви пройдете на паспортний контроль.
 

Правила в‘їзду в Україну з Йорданії:

Мандрівники, які пред'явили діючий міжнародний сертифікат на повну вакцинацію проти COVID-19 з використанням затвердженої вакцини, звільняються від вимог до тестування перед від'їздом, ізоляції та вимогам мобільного додатка Vdoma. Повний список схвалених вакцин можна знайти на https://traveltoukraine.org/what-you-should-know/coronavirus-information/

Після прибуття необхідно надати підтвердження негативного результату ПЛР або тесту на антиген, проведеного протягом попередніх 72 годин. Прийняті тести на антигени - це RAT і Ag. Це не стосується громадян і жителів. Пасажирам без дійсного результату тесту необхідно буде пройти 10-денну самоізоляцію і встановити мобільний додаток «Вдома». Цей період може бути скорочений, якщо протягом 72 годин після прибуття буде проведено ПЛР або тест на антиген і буде підтверджений негативний результат тесту. Додаткову інформацію про тестування і умовної самоізоляції можна знайти за адресою https://traveltoukraine.org/what-you-should-know/coronavirus-information/.